برگزاری جلسه شورای سیاستگزاری و راهبری زنجیره‌های عرضه در سازمان جهاد کشاورزی زنجان




۲۰ام آذر ۱۳۹۶ مختلف

جلسه شورای سیاستگزاری و راهبری
زنجیره‌های عرضه با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، جمعی از معاونان و
مدیران سازمان و مدیران برخی ادارات تابعه در سالن جلسات اشراق این سازمان برگزار شد.

به گزارش شارژی از روابط عمومی
سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان
در این جلسه با اشاره به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد زنجیره‌های عرضه و
ارزش محصولات و اجرای برنامه مزرعه تا سفره در قالب زنجیره‌ها، مفهوم زنجیره ارزش را
بهینه کردن تمامی فعالیت‌های مرتبط با یک موضوع از طریق اتصال حلقه‌های فعالیتی جداگانه
به یکدیگر به‌منظور افزایش مزیت رقابتی عنوان کرد.

عبدالله جعفری با اشاره به تشکیل
کارگروه زنجیره‌های عرضه در وزارت جهاد کشاورزی با مسئولیت دفتر توسعه صادرات و با
هدف پیگیری راه‌اندازی زنجیره‌های عرضه در استان‌ها افزود: در حوزه ایجاد و راه‌اندازی
زنجیره برای محصولات مختلف کشاورزی در استان زنجان اقدامات ارزشمندی انجام گرفته به‌طوری‌که
هم‌اکنون دو زنجیره گوشت مرغ در استان تشکیل شده و زنجیره گوشت بوقلمون هم مراحل نهایی
خود را طی می‌کند.

وی با بیان اینکه تشکیل زنجیره برای
برخی محصولات تولیدی در استان نیز در حال پیگیری است، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر تشکیل
زنجیره عرضه زیتون توسط تعاون روستایی در استان در حال نهایی شدن است و اجزای زنجیره
کشمش نیز در استان مشخص شده است.

حسین جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی
استان زنجان نیز در این جلسه، هدف از ایجاد و راه‌اندازی زنجیره برای محصولات مختلف
را انسجام بخشی و مدیریت صفر تا ۱۰۰ فعالیت تمامی اجزا و عوامل تشکیل دهنده در فرآیند
تولید تا عرضه دانست و گفت: در این راستا تعدد در ایجاد زنجیره‌ها چندان نتیجه بخش
نخواهد بود و بهتر است برای سرعت بخشی به روند امور و پیشبرد موفق برنامه‌ها فعلاً
روی تشکیل زنجیره برای چند محصول مشخص در استان تمرکز شود.

گفتنی است، در این جلسه مقرر شد ایجاد
و راه‌اندازی زنجیره برای محصولات سیب‌زمینی، کشمش، سیب، زیتون و آبزیان در استان زنجان
پیگیری شود./


مطالب پیشنهادی